A babzsák 10 pontja

1, Mi is az a babzsák?

babzsák korunk egyik leginkább elterjedő félben lévő ülőalkalmatossága. A babzsákfotelben nem csak egyszerűen ülünk, a babzsákfotelben pihenünk. Tökéletes egy pihentető TV nézéshez, olvasáshoz, baráti beszélgetésekhez és minden olyan cselekménysorozathoz, amelyet ülve végre tudunk hajtani. Mindemellett a gyerekek is örömüket lelhetik benne, hisz a puha babzsák maga lehet egy energia gyűjtőhely. A kis lurkók kitombolhatják magukat a kemény, durva, hegyes, éles alkotóelemeket nélkülöző babzsákfoteleken.

2, Miért pont babzsákfotelba üljek?

babzsákfotelek nem egyszerű bútordarabok. Köszönhetően töltőanyaguknak páratlan kényelem érzetet biztosítanak, emellett tökéletes tartást biztosítanak a gerincednek. A hagyományos fotelekkel ellentétben biztonságosabbak is, hiszen nem tartalmaznak olyan szilárdságú, éles, hegyes, durva anyagokat, amelyek sérüléseket okozhatnak. Továbbá nem csak hasznos, látványos kellék is lehet egy babzsákfotel. A különböző színvariációknak és mintáknak köszönhetően tökéletes dekorkellékként is megállja a helyét, amely képes egymaga feldobni egy helység színösszetételét.

3, Miből áll egy babzsákfotel?


A kézzel készített babzsákfotelek főbb alkotóelemeinek megszámlálásakor, mindössze csak 3-ig kell számolnunk. Viszont ez a csekély számú alkotóelem minősége annál fontosabb. Nem elég a kellemes tapintású, dekoratív külső huzatnak, és az erős, biztonságot nyújtó belső huzatnak minőséginek lennie. A kényelemérzet legmeghatározóbb eleme a töltőanyag. 
A kiegészítő alkotóelemek minőségének kiválasztásakor is a legjobbra törekszünk, hisz minden nagy dolog a részletekben rejlik.

4, A külső huzat

Szerelem első látásra? Na és meddig tart a szerelem, ha közelebbről mégsem azt látjuk, mint távolabbról. Ha valami jól mutat, szeretjük azt megérinteni. A tökéletes külső huzat nem csak dekoratív, kellemes anyagból kell, hogy készüljön. Na és mindezek mellett ne feledjük, hogy strapabírónak is kell lennie. Senki sem szereti, ha kedvenc huzata szöszölődik, kibolyhosodik, rövid időn belül kifakul vagy elszakad. Ezen hibák bármelyike előfordulhat, ha az olcsó, minőségében erősen kifogásolható babzsákfoteleket választod. A család bármely tagja igénybe veheti a babzsákfoteleket súlytól és mérettől függetlenül. A gyerekek teljes energiával képesek elmerülni a babzsákfotel adta lehetőségekben, ezekhez a játékokhoz viszont strapabíró anyagra van szükség.
A DesignStyle anyagot nem sajnálva teszi lehetővé a kellemes pihenés és a szórakoztató játék élményét, bármely korosztály számára.

5, A belső huzat

„Nem minden a külső.” – szokták mondani. Ez a babzsákfotelek esetében nagyon is helytálló mondat, 
hiszen a szép külső alatt lévő belső huzat őrzi magában a töltőanyagot. Ennek köszönhetően a külső huzatot egy cipzár segítségével bármikor leveheted és akár mosógépben is kimoshatod. 
A duplahuzatnak köszönhetően nem csak a babzsákfotel tisztítása egyszerűbb, de egy esetleges sérülés alkalmával védve vagyunk attól, hogy a töltőanyag elhagyja eredeti helyét.

6, A töltőanyag

Babzsák. Régebben az óvodákban volt jellemző játékszer a babbal töltött tenyérméretű zsákocska, amellyel a gyerekek önfeledten tudtak játszani. Babzsákfoteleknél a kezdetekben nem csak babot, hanem egyéb más növényi anyagokat is felhasználtak töltőanyagként, mint például különböző magvakat, rizst, szalmát. Viszont ezek rossz tulajdonsága, hogy egy idő után beindul a biológia folyamat és elkezdenek penészedni, bomlani. Továbbá ideális hely a különböző kórokozók szaporodására, ami egészségügyi szempontból több mint hátrányos. Ezek, illetve a rágcsálok folyamatos károkozásának elkerülésének érdekében ma már polisztirol gyöngyökkel töltik fel a babzsákokat. Ezek az apró gyöngyök segítik elő a kényelem érzet megteremtését illetve tökéletes támaszt adnak a testnek ezzel nagy terhet levéve a gerincoszlopról.

7, Divat a babzsák

A babzsákfoteleket ma már nem csak magas kényelmi értékük miatt használják egyre szélesebb körben. Egy igényesen elkészítettbabzsák bármely lakás ékköve lehet. Egy kis különlegesség a megszokott a fotelek, puffok helyett. Különböző rendezvények, fesztiválok alkalmával rendszeres használati tárgy a kültéri babzsákfotel, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Tökéletes ülőalkalmatosság és ideális dekorkellék amely új színt vihet a lakás bármely szegletébe.

8, Mi a különbség, babzsákfotel és babzsákfotel között?

Egy szó, amely mindent magában foglal: Minőség. „Olcsó húsnak híg a leve”. Tartja a mondás. Számtalan helyről vásárolhatunk már babzsákot. Viszont mint minden más terméknél sajnos a silány minőségű áru több gondot okoz, mint örömteli perceket szerez felhasználója számára. Egy vékony huzatú babzsáknál fenn áll a veszélye, hogy a töltőanyag elszabadul a lakásban, amit nem egyszerű maradéktalanul összekaparni. Az anyag vastagsága mellett nem árt odafigyelni minőségére is, hiszen nem szép látvány egy babzsák, amely rövid időn belül elkezd bolyhosodni vagy elveszti eredeti színét. 
Egy jó minőségű babzsákfotel esetében nem kell tartanunk attól, hogy rövid időn belül elveszíti esztétikai értékét. Nem csak a látvány, a kényelem érzet ideje is jóval hosszabb egy magasabb minőségű babzsákfotel esetében. Vásárlásnál tehát érdemesebb rászánni azt a kis plusz pénzt a rengeteg bosszúság elkerülése érdekében, egy minőségi babzsákfotelre.

9, Garancia

Minden minőségi terméket értékesítő cég garanciát vállal a termékeire. Ahol gyártó nem vállal a termékére garanciát, ott már valami sántít. Csak is megbízható, leinformálható helyről vásárolj babzsákfotelt, a későbbi problémák elkerülés végett. 
A DesignStyle által forgalomba hozott termék mindegyikére 2 év garanciát ad. Továbbá ha az általad rendelt termék átvételekor a csomagoláson nem keletkezett sérülés ám a termék gyártási hibával rendelkezik vagy sérült, azt azonnal visszaszállítjuk, javítjuk a hibát vagy cseréljük a terméket.

10, Miért jó online vásárolni?

Az online vásárlás nagy előnye, hogy az eladónak nem kell üzlethelyet bérelnie vagy vennie, így te kedvezőbb árakon juthatsz az általad kiválasztott termékekhez. Nem kell órákat utazni, buszozni, várakozni a dugóban. Nem kell sorban állnod a pénztárnál, térdig lejárnod a lábad, mire megtalálod, amire vágytál. Továbbá a kínálat is nagyobb, hiszen egy online felületen több ezer termék elfér, míg egy hagyományos boltban a polc méretéhez igazított mennyiségből választhatsz csupán. Ennek köszönhetően több egyedi dolgot találhatsz meg online vásárlás folyamán, amelyet hagyományos üzletekben nem minden esetben kaphatsz meg. Manapság fokozottan ellenőrzik a webshopokat így biztonsági szempontból is védve vagyunk a csalók, szélhámosokkal szemben.

Számunkra a legfontosabb az elégedett vásárló. DesignStyle által forgalomba hozott babzsákfotelekben nem fogsz csalódni. Nálunk a minőség alappillér.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz