Jótállás és garancia

Elállási jog
Amennyiben a megrendelt termék nem tetszik, mégse szeretné megtartani, úgy a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül van lehetősége indoklás nélkül elállni. Ahhoz hogy elállási szándékát gyakorolhassa, kérjük a termék visszaküldésével egyidejűleg írásban is nyilatkozzon. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Megrendelőt terhelik. Kollégáink a visszaküldött termékeket leellenőrzik és amennyiben hibát észlelnek, amelyek a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezhettek, a kár megtérítését a Megrendelőre terheljük. Abban az esetben, ha a termék sérülés nélkül, kifogástalan állapotban kerül vissza, akkor a kifizetett vételárat a nyilatkozat kézhezvételétől számított 30 napon belül  megtérítjük. Az összeg megtérítése postai úton történik a Megrendelő által megadott szállítási címre. 

Szavatosság/Jótállás 

Kérünk, hogy átvételkor tekintsd meg, hogy a csomagoláson nem keletkezett-e sérülés, mert abban az esetben, ha sérülés tapasztalható, azonnal csomagolt állapotban visszaszállítjuk az árut és az esetleges sérülést rendbe hozzuk a saját költségünkön. Ha a keletkezett sérülést a kibontás követően tapasztalod, akkor küldj nekünk részletes leírást és képet, amely alapján megvizsgáljuk, hogy kinek a hibájából származott a sérülés. Ha a probléma általunk okozott hiba, akkor a terméket vagy annak hibás részét webáruházunk saját költségén megjavítja, vagy újra cseréli. 

A webáruházunkban szereplő összes termékre 2 év garanciát vállalunk!! Ez idő alatt, teljesen ingyen, egyszeri alkalommal újratöltjük Önnek a nálunk rendelt babzsákját!

FIGYELEM! Az általunk értékesített termékek töltőanyaga polisztirol. A polisztirol mérgező, gyúlékony anyag, amely emberi fogyasztásra nem alkalmas. A termékek töltelékeként használt polisztirol gyöngyök apró alkatrészek, ezért kerülni kell, hogy kisgyermek kezébe kerüljön!

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz