Miért válassz minket

5 érv a DesignStyle babzsákjai mellett

Az elmúlt években becsapódás szerű érkezéssel landolt a lakberendezés földjére a DesignStyle. Divatosan élénk, visszafogott, csíkos, kockás, mintás babzsákok sokassága tölti meg egyre nagyobb népszerűséggel a lakások egyes helységeit. Viszont babzsák és babzsákközött is van különbség. Felsorolunk 5 tulajdonságot, amiért egyre többen választják a DesignStyle által forgalomba hozott babzsákokat.

1, Mert teljes mértékben magyar:

Sokan vásárolnak termékeket a világ bármely pontjáról. Köszönhetően az országokat összekötő webshopknak, online piactereknek ma már nem csak egy adott városban, hanem szinte bárhonnan vásárolhatunk magunknak bármit. Viszont a „nem minden arany, ami fénylik” mondással párhuzamot vonva nem biztos, hogy valóban a kiszemelt terméket kapjuk. Még ha láthatólag meg is egyezik a hirdetett áruval, minőségileg még hagyhat némi kívánni valót maga után. Továbbá ott vannak a Magyarországon, import alapanyagokból készülő termékek. Ezeknél nem minden esetben a jó minőségük, hanem  inkább kedvező áruk miatt kerülnek behozatalra az összetevők.

A DesignStylenál büszkék vagyunk arra, hogy jó minőségű magyar alapanyagokból készült babzsákokat értékesítünk. Filozófiánk egyik alapja, hogy „az importra szánt összeget, a minőség növelésére is fordíthatjuk”. Minőségi magyar alapanyagból, Magyarországon készülő babzsákjaink, tehát abszolút nem nevezhetőek „zsákbamacskának”.

2, Mert akár személyre szabott babzsákot választhat:

A konkurenciáink által forgalomba hozott babzsákokkal ellentétben nálunk nem csak a klasszikus egyszínű, csíkos, kockás, pöttyös huzatú babzsákok, babzsákfotelek közül választhat. Egyedi színkombinációk, motívumok teszik egyedivé a DesignStyle termékeit. Következő fejlesztésünk gyanánt leendő vásárlóink egy, a weboldalon futó alkalmazásnak köszönhetően bizonyos kereteken belül megtervezhetik saját babzsákjaikat. Így vásárlóink, már azelőtt magukénak érezhetik a termékeinket, még mielőtt valóban a tulajdonukat képeznék.

3, Mert folyamatos vevőbarát megoldásokat, akciókat garantálunk:

DesignStylenál a fogyasztói elégedettség elérése a legnagyobb cél. Számunkra a pozitív visszajelzések adnak biztosítékot arra, hogy jó úton haladunk. Folyamatos akciókkal, szállítási kedvezményekkel, újdonságokkal szeretnénk megköszönni, hogy a mi termékeinket választják. Igyekszünk minél több vásárlóbarát funkciót bevezetni a jövőben is, mert nálunk valóban a vásárló az első. Keményen dolgozunk mindennap, hogy újabb megoldásokat találva kiérdemeljünk a vásárlói bizalmat.

4, Mert szívből csináljuk:

Nálunk a DesignStylenál a babzsák nem egy marketingfogás, nálunk a babzsák szenvedély. Korábban szerettünk volna minőségi, árában mégis elérhető babzsákot vásárolni. Ez akkoriban nem volt igazán megvalósítható. Egy képzeletbeli mérlegre helyezve, hol az egyik hol a másik tulajdonság emelkedett a magasba, vagy süllyedt alább. Úgy döntöttünk mi leszünk azok, akik megteremtik az egyensúlyt az ár és a minőség között. Célunk megismertetni a minőségi, megfizethető babzsák kollekcióinkat minden kedves leendő vásárlónkkal.

5, Mert már a nagyok is tőlünk vásárolnak:

Manapság már nem csak háztartásokban találkozhatunk babzsákkal. Ügyfeleik kényelméről gondoskodva egyre nagyobb számban találhatunk cégek, vállalatok nyilvános szabadtéri, vagy zárthelyiségű rendezvényein is. Továbbá van ahol dolgozók kényelméről gondoskodva használják babzsákfoteljeinket.

Ilyen nyilvános rendezvényen használta fel ügyfelei kényelmének biztosítása érdekében babzsákjainkat a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. is.

Babzsákjainkból a webshopunkon keresztül előzetes regisztráció után vásárolhat. Ha bármilyen kérdése lenne, a kapcsolat menü pont alatt az Ön által választott formában felteheti kérdését, mi pedig készséggel válaszolunk rá.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz