Szállítás

A Designstyle.hu webáruházban megrendelt termékeket, igény esetén házhoz is szállítjuk! 

Az ország bármely pontjára tudunk szállítani a Magyar Posta Logisztika segítségével. 

20.000.-Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES, egyéb esetekben vidékre és Budapestre is egyaránt 1.500.-Ft/csomag.

Az MPL a csomag feladását követő munkanapon sms vagy email értesítést küld, így időben értesülhetsz, hogy mikor fog megérkezni a megrendelt terméked. 

A termékeink várható elkészítési ideje maximum 1-3 hét. Természetesen minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban megkaphasd a megrendelésed! Ha nincs időd kivárni és sürgősen szükséged lenne egy termékre, akkor elérhetőségeink egyikén keress meg bennünket és megpróbáljuk teljesíteni a kérésed! 

Amennyiben nem tartózkodsz otthon a kézbesítéskor, a futárszolgálat időpontegyeztetés céljából keresni fog a regisztráció során megadott telefonszámon. 

Kérünk, hogy átvételkor tekintsd meg, hogy a csomagoláson nem keletkezett-e sérülés, mert abban az esetben, ha sérülést tapasztalható, azonnal csomagolt állapotban visszaszállítjuk az árut és az esetleges sérülést rendbehozzuk a saját költségünkön. Ha a keletkezett sérülést a kibontás követően tapasztalod, akkor küldj nekünk részletes leírást és képet, amely alapján megvizsgáljuk, hogy kinek a hibájából származott a sérülés. Ha a probléma általunk okozott hiba, akkor a terméket vagy annak hibás részét webáruházunk saját költségén megjavítja, vagy újra cseréli. 

Budapesti telephelyünkön előre egyeztetett időpontban személyesen is átvehetőek az átutalással teljesített megrendelések. Telephelyünkön készpénz vagy bankkártyás fizetés nem lehetséges.

Házhozszállítással kapcsolatban felmerült kérdéseiddel keresd ügyfélszolgálatunkat a + 36 70 773 9398 telefonszámon ahol részletes tájékoztatást kaphatsz!

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz